středa 15. dubna 2009

Velikonoce

Velikonoce se tu zase tolik neprožívaly, i když je fakt, že byly důvodem, aby mnoho studentů odjelo za svými rodinami. Obzvlášť pondělí tu nic moc neznamená, a tak se Zdeněk chytil příležitosti uplést pomlázku, když se o víkendu dostal na venkov. A hned ne jednu, ale tři. Celkem originální budíček pro Miu a Sarah u nás v domě. Sarah si krátce nato změnila facebook status na: "spanked out of bed by czechs, best wake up ever...and now i am fresh? Aaah, yeah, I can already feel the effect!"

 

Navíc s Honzou dostali nápad prezentovat tuto českou tradici ostatním v Reameru (centrum kampusu). Samozřejmě šlehat jen ty známé - kdoví, kdo a za co všechny by nás mohli žalovat. Některé holky i při decentním poplácání vřískaly a asi nepřekvapí, že jich to většina vůbec nechtěla pochopit.

(Foto: Petr Smejkal)

2 komentáře:

. řekl(a)...

Fuj,takové zvrhlé tradice rozšiřovat i za hranice.A ještě to popsat jako lehké poplácání -> dovedu si to živě představit. Chudinky holky.

Ondřej Kubera řekl(a)...

Pár Čechů si otevře stánek zdraví & krásy a hned se to někomu nezdá. Počkej, až půjdeme ve stopách Avonu. Třeba se to k tobě taky dostane.