čtvrtek 16. dubna 2009

Je libo živou rybku, Stevie?

Představte si jednoho chlápka ze Skotska. Říkejme mu třeba Stevie. Máte? Prima. Stevie rád polyká věci. Hm, to děláme přeci všichni, když jíme. On ale nepolyká jen jídlo a vše rád i vrací zpět. Stevie si spolkne třeba kulečníkovou kouli nebo žárovku, přesvědčí vás, že v puse nic nemá a za chvíli to vychrchlá zpět. Sci-fi? Ne. Show Stevieho Starra na Union College, pátek 10.4.2009, před zraky mnoha desítek studentů.

 

Představte si tu nejkurióznější věc, co se vejde do pusy, a Stevie je ji schopen spolknout a pak dostat zpět ven. Kromě kulečníkové koule a žárovky to byla třeba menší rubikova kostka (kterou byl schopen pootočit), cukr (který z pusy vysypal suchý), magnety, prstýnky desítky slečen, deset dolarových mincí (které vracel po jednom, dvou, čtyřech, jak si publikum řeklo) či malý balonek (a jehlu, kterou ho v břiše prasknul). Nebo do sebe nastříkal butan a pak ho vydýchával a zapaloval - mezitím samozřejmě přesvědčil, že ho nemá v puse. A co když se spolkne mýdlo a voda? No jasně, vylezou bubliny. Když Stevie spolkne prstýnek, zámeček a klíček, vrátí se prstýnek zamčený v zámku. To si říkáte, jestli vás Stevie trochu nebalamutí a jestli není spíše takový malý copperfield. Možná jo, možná ne. Když byl v Japonsku, tak ho při show prověřovali rentgenem. I když by však byl tak trochu iluzionista, na jeho polykacích schopnostech asi něco bude.

 

Vrcholem večera však bylo polykání živých rybek. Živé se i vrátily. A protože nebyly jeho, ale kupovala je pro akci Union College, a už je nepotřebovali, Julie si je vzala a Zdeněk je má teď na pokoji.

 

Dost slov, bavte se nad následující ukázkou:


2 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Tak mince ještě dobrý, u kulečníkový koule se mi začalo dělat nevolno a rybičky už jsem skoro nerozdejchala. Pak jsem to vypnula, bála jsem se, že se budu muset dívat, jak do sebe souká toho moderátora.

Ondřej Kubera řekl(a)...

Ty jsi vynechala poslední vteřiny, ve kterých záhadně zmizí tím, že spolkne sám sebe.

Nechutný je to dost, obzvlášť ty zvuky, jaké u toho vydává. Ale v sále se tomu tlemili všichni.