Jak tak o tom přemýšlím, práce v cateringu je vlastně děsně obohacující. Co jsem se tam například doposud naučil?
- naplnit vanu hovězími steaky
- ocenit chuť čerstvého ananasu
- připravovat americkou "pizzu"
- hrubě vyčistit nákladní prostor dodávky
- prostřít ubrusy
- hrát si se supermyčkou
- naaranžovat košík s různými druhy čaje a cukru
- skládat krabice na pizzu
- zamíchat do rýže brokolici, sýr… pro 250 lidí
- létat v dodávce
- mít v pracovní dobu jídlo a pití zdarma
- trhat bazalku
- jak se řekne koště, zamést a vytřít
- převážet výtahem pouze věci, protože hrozí, že byste v něm uvízli
- že v nápojích hraje klíčovou roli možnost výběru
- ještě více se zorientovat na kampusu (např. kde je prezidentova kancelář)
- krájet cibule velké jako pomeranč, různé druhy melounů a lilků
- držet správně velký kuchyňský nůž
- zabalit tisíce příborů do látkových ubrousků
- jezdit s elektrickým golfovým vozíkem
Jedním z motivátorů, které mě tam drží přiživu jsou lidé kolem. Ale o těch zase někdy příště.
3 komentáře:
na golfovým vozíku, to by bylo moje :)
Vidím dobře? Opravdu je tam napsáno catering? :))
Až budu velká :-D, hrozně bohatá a budu vlastnit golfové hřiště , tak tě vezmu na brigádu , jako řidiče :-D
to tee-pee: Jo jo, to je nejlepší práce ever :)
to Afrush: Nemusí být hřiště, stačí ten vozík. Já s tím můžu drandit kdekoli.
Okomentovat