neděle 24. května 2009

All you can sníst (10.)

Jestli  má jídelna West něco, co nemá Upperclass, pak jsou to pizzy. Teda "pizzy".  Jestli si americkou pizzu představujete jako tu, co jste měli naposled v pizzerii, okamžitě na to zapomeňte. Americká pizza je jiné jídlo než pizza italská - tlustší a mastnější. Párkrát jsem je dělal v cateringu. Bylo to fakt jednoduché, o nějakém zpracování těsta jsem si mohl nechat zdát. Vyndat korpus, napatlat speciální rajčatovou omáčkou na pizzu (z obrovské plechovky), posypat mozzarellou (koupenou už nastrouhanou samozřejmě), trošku parmazánu a pizza je připravena k pečení. Tedy ta nejobyčejnější - pro ty "složitější" je třeba přidat papriky, žampiony či paprikáš.

 

V jídelně je vždy na výběr ze tří - sýrové (tzn. bez ničeho), s paprikášem a pak spešl, co se obměňují - brokolicová, s plesnivým sýrem, kuřetem… A ty jsou někdy dobré.

Žádné komentáře: