Jestli má jídelna West něco, co nemá Upperclass, pak jsou to pizzy. Teda "pizzy". Jestli si americkou pizzu představujete jako tu, co jste měli naposled v pizzerii, okamžitě na to zapomeňte. Americká pizza je jiné jídlo než pizza italská - tlustší a mastnější. Párkrát jsem je dělal v cateringu. Bylo to fakt jednoduché, o nějakém zpracování těsta jsem si mohl nechat zdát. Vyndat korpus, napatlat speciální rajčatovou omáčkou na pizzu (z obrovské plechovky), posypat mozzarellou (koupenou už nastrouhanou samozřejmě), trošku parmazánu a pizza je připravena k pečení. Tedy ta nejobyčejnější - pro ty "složitější" je třeba přidat papriky, žampiony či paprikáš.
V jídelně je vždy na výběr ze tří - sýrové (tzn. bez ničeho), s paprikášem a pak spešl, co se obměňují - brokolicová, s plesnivým sýrem, kuřetem… A ty jsou někdy dobré.
Žádné komentáře:
Okomentovat