úterý 14. července 2009

Ztráta iluzí?

Kdysi jsem si v bufetu zapomněl foťák a skoro po hodině ho tam zase našel. Ne vždy je to taková idylka. Např. Honza si nechal v laboratoři přes noc pracovní dvd a usb flashku a druhý den ráno tam nebylo ani jedno. Taifovi před týdnem ukradli kolo. Dost se toho děje ale i přímo na našem patře. Michelle zmizela obrovská taška (zavazadlo). A - dneska Donaldovi od vedle z pokoje někdo ukradl notebook. Je to docela záhada, protože jak on tak Taif byli uvnitř. Oba si šli zrovna na chvíli lehnout, zloděj měl kolem půl deváté dost velké štěstí. A nebál se vzít s sebou i adaptér. Nikdo tady tomu moc nemůže uvěřit.

2 komentáře:

Pavel Trojánek, Tee-pee řekl(a)...

no, asi to tam teď hodně láká ta individua ze Schenectady, když už není Campus safety tak ve střehu.. rozhodně bych si dával pozor na noční přesuny a nechodil o samotě...

Jinak bych to všechno rozhodně hlásil campus safety, protože jsou fakt dobří... vloni sofistikovaným detektivním způsobem našli na campusu mezi studenty jednoho žháře... dostal kopačky a $20.000 pokutu

Ondřej Kubera řekl(a)...

Těžko říct. Bylo by zvláštní, kdyby sem přišlo nějaké "individuum" do třetího patra do vedlejšího pokoje a nikdo si jej nevšiml (přes dvoje dveře na kartu).

Co se týče campus safety, tak to na zázraky zatím jen čekáme. Když byl Honza u nic kvůli té pracovní flashce a dvd, tak to furt odkládali, např. že nemůžou nic dělat, protože má dovolenou člověk, spravující systém, který zaznamenává ID karet, které otevřely dveře.