čtvrtek 20. listopadu 2008

Stěhování

Dnes jsem se přestěhoval do Language House B, což jež takový domeček, o kterém třeba někdy ještě něco napíšu. Do pondělního odletu do Mexica tu budu bydlet s jedním fajnovým Američanem, který se právě chystá na pár měsíců do Ruska. Po Novém roce se počet Čechů v pokoji zdvojnásobí.

Opustil jsem svého dosavadního amerického spolubydlícího, takže na zážitky typu nepořádek jako po výbuchu nejen na "nespolečné" části pokoje; polštář špinavý od limonády; jeho sledování televize a telefonování s přítelkyní, když studuji nebo chci spát; nalezení svého časopisu pomuchlaného na zemi; teplotní extrémy (taky máte rádi 15 stupňů Celsia jako pokojovou teplotu?); používání mých věcí bez dotázání se; jeho kamarádi, které je třeba pracně přesvědčovat, že si fakt neužívám jejich vyřvávání ve dvě v noci, když v pět stávám na výlet; a řada věcí, o kterých se nehodí psát na tento blog, už snad můžu vzpomínat jen s úsměvem. Cenná zkušenost, poznal jsem, co je u devatenáctiletého amerického studenta normální a jaké je to skoro tři měsíce bydlet s někým, s kým jediné, co máte společného, je váš pokoj.

2 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Budeš mít pořád stejnou adresu do toho mailboxu? Asi to nestihne dojít před Tvým odletem do Mexika, ale mohlo by to na Tebe někde počkat. CO? Překvápko ;-)

Ondřej Kubera řekl(a)...

Jj, ta poštovní adresa zůstává :)