neděle 14. září 2008

Club Expo

Union College je bohatá na možnosti trávení volného času - jednou z nich jsou studentské kluby, které se v pátek prezentovali na Club Expo. Kvůli dešti se vše odehrávalo pod obrovským stanem, pod kterým by šlo postavit několik táborů. Jeden ze spolehlivých způsobů, jak na přehlídku přemístit pozornost amerických studnetů bylo přesunout tam večeři.

Klubů je mnoho desítek - daly by se uskupit do několika kategorií -akademické, kulturní, politické, mediální, umělecké, duchovní, společenské a sportovní.

Zapsal jsem se do španělského, ekonomického, podnikatelského, biologického, novinářského, výletního, lyžařského klubu, dále také do tanečních, školních novin, Virtual U, bowlingu, Červeného kříže nebo golfu, curlingu a frisbee (a možná jsem si teď nevzpomněl na všechny).

Zdá se vám to šílené? Výhodou klubů je, že nemají žádné požadavky na účast. Nic neplatíte (jen v některých případech jednorázové poplatky), sami si volíte míru zapojení - můžete se zúčastnit na 100% nebo se jen jednou přijít podívat. Tak proč neokusit od každého trochu...

2 komentáře:

. řekl(a)...

Jó, curling, je nejlepší!Akorát bacha, poprvé na ledě to hrozně klouže a padat z takové výšky docela bolí :-D

Ondřej Kubera řekl(a)...

Vím, proto půjdu až na podruhé :)